Het instituut

Cosmetisch Huidinstituut Dronten

We werken in een modern, stijlvol onderkomen in het ‘’Business & Leisure Park Kwintus Nova’’ in Dronten, Flevoland. We zijn makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Het instituut heeft een riante ontvangstruimte en 4 ruime behandelkamers. Wij bieden een zeer breed aanbod op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Wij zorgen voor een effectieve aanpak van de meest uiteenlopende huidproblemen door middel van cosmetische en medische behandelingen. We bieden u meerdere specialisaties aan waaronder: acne, elektrisch ontharen, botox & fillers, bindweefselmassage, LPG endermologie, littekenreductie-therapie, fruitzuren, couperose en rosacea. U wordt behandeld met de nieuwste, gespecialiseerde apparatuur, verschillende behandeltechnieken en hoogwaardige producten die huidherstel en daadwerkelijke huidverbetering bieden.

Bekijk alle behandelingen

Resultaat in huidverbetering

Wij werken samen met meerdere schoonheidsspecialisten, huidcoaches en een cosmetisch arts. Samen met dit vakkundig en toegewijd team van specialisten staan wij voor u klaar. Wie echt resultaat wil redt het niet alleen!

Door dit brede aanbod willen we waarmaken wat we beloven; resultaat in huidverbetering. U bent van harte welkom in ons instituut!

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.