Zorgverzekering

Cosmetisch Huidinstituut Dronten is aangesloten bij de ANBOS beroepsvereniging. ANBOS is dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. ANBOS richt zich op de kwaliteit van de beroepsuitoefening in de schoonheidsverzorgingsbranche.

Iedereen kan zich in Nederland, ook zonder diploma, schoonheidsspecialist noemen. Maar je wil natuurlijk wél dat je in veilige handen bent. Daarom is het verstandig om naar een ANBOS schoonheidsspecialist te gaan. Als consument ben je verzekerd van een gediplomeerde schoonheidsspecialist, die de juiste opleiding en papieren heeft.

Met liefde voor jouw huid en passie voor ons vak bieden wij jou de betere huidverzorging. Deskundig en vakbekwaam. Dat is waar wij voor staan.

Ook hebben wij onze verschillende specialisaties geregistreerd bij de ANBOS. Hierdoor beschikken wij over de juiste agb-codes en staan wij geregistreerd als zorgverlener. Dit betekent dat vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Ook door deze registratie bent u verzekerd van kwaliteit en scholing. Wij zijn verplicht om onze nascholingen bij te houden, anders verliezen wij onze registratie.

De behandelingen in ons instituut (definitieve ontharing en acne) worden hierdoor vergoed door uw zorgverzekering. Check uw polis om te kijken of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit uw verzekering.

Heeft u vragen? Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier

anbos_logo_transparant732-grijs