Beauty Award 2019

Met trots willen wij u mededelen dat Cosmetisch Huidinstituut Dronten genomineerd is geweest voor de Beauty Award 2019 in de categorie ”Newcomer of the Year”!

Wauw… wauw… wauw… Wat zijn wij trots op deze bijzondere nominatie!

Wat is de Beauty Award?
De Beauty Award wordt georganiseerd ter bevordering van het professionele imago en de kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De genomineerden van de Beauty Award, de vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten, worden elk jaar in januari bekend gemaakt. Na een intensief traject van inzendingen, controles, Mystery Guests en grondig beraad van de onafhankelijke vakjury zijn er 20 genomineerden in 7 categorieën geselecteerd. Er wordt getoetst op gebied van pr/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

Newcomer of the Year!
Cosmetisch Huidinstituut Dronten is in 2019 genomineerd geweest in de categorie Newcomer of the Year. Deze categorie is speciaal bedoeld voor salons die nog geen 3 jaar bestaan. De salons zijn dus allemaal ”startend”. Ook wij bestonden in 2019 nog maar 2 jaar!

De Beauty Award wordt gezien als ”keurmerk” en ook wij hopen u hierdoor nog meer vertrouwen te geven in onze praktijk, nu wij deze nominatie op zak hebben. Hopelijk tot gauw in onze praktijk.