Intake

Nurse making notes to medical results with elder woman at the background

Wilt u kennismaken met Cosmetisch Huidinstituut Dronten?

Dan bent u van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende intake met één van onze specialistes.

Tijdens een intake luisteren we naar uw wensen en zo nodige klachten. Door middel van een gesprek ontvangen wij graag alle nodige informatie van u. Vervolgens informeren wij u over de verschillende behandelmethoden en mogelijkheden om uw wensen te kunnen realiseren. U ontvangt informatie over de mogelijke risico’s, de prijzen, een behandeladvies, productadvies, indien nodig een voedingsadvies en een eerlijke verwachting van het resultaat.

Onze schoonheidsspecialistes hebben het altijd erg druk. Wij adviseren u om op tijd een afspraak te maken om verzekerd te zijn van een plekje in de agenda. Door deze drukte hebben wij helaas ook een klantenstop in moeten voeren voor de avonden. Dit betekent dat als u enkel alleen beschikbaar bent op de avond, wij u helaas niet meer aan kunnen nemen als nieuwe klant. De avonden zitten 6 tot 8 weken vooruit volgeboekt.

Ook kunt u kosteloos en vrijblijvend een intake inplannen bij onze cosmetisch arts! Wij werken samen met een geschoolde en ervaren cosmetisch arts. Zij is 1x in de 3 weken bij ons aanwezig. Interesse? Neem contact met ons op.

Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.