Beauty Award 2020

Met trots willen wij u mededelen dat Nathalie Dauvillier genomineerd is geweest voor de Beauty Award 2020 in de categorie ”Beste Schoonheidsspecialiste van het jaar”!

Wauw… wauw… wauw… Wat zijn wij trots op deze bijzondere nominatie!

Wat is de Beauty Award?
De Beauty Award wordt georganiseerd ter bevordering van het professionele imago en de kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De genomineerden van de Beauty Award, de vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten, worden elk jaar in januari bekend gemaakt. Na een intensief traject van inzendingen, controles, Mystery Guests en grondig beraad van de onafhankelijke vakjury zijn er 20 genomineerden in 7 categorieën geselecteerd. Er wordt getoetst op gebied van pr/marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering, commercie en uiteraard vaktechniek.

Schoonheidsspecialiste van het jaar (regio midden/oost)!
Schoonheidsspecialiste Nathalie Dauvillier van salon Cosmetisch Huidinstituut Dronten heeft de nominatie te pakken voor Beste Schoonheidsspecialist van het jaar (regio midden/oost)! Daarmee hoort ze nu bij de top 3 van beste schoonheidsspecialistes van Nederland in haar regio.

Nathalie Dauvillier is de eigenaresse van Cosmetisch Huidinstituut Dronten. Ze vertelt: ‘’Ik heb altijd al de droom gehad om mijn eigen schoonheidssalon te hebben en succesvol te zijn. Na een aantal jaren hard werken, studeren en investeren is deze nominatie van Beste Schoonheidsspecialiste van het jaar wel echt een kroon op mijn werk. Wat een eer! Ik ben ontzettend blij en trots. Ik ben mijn praktijk in januari 2017 begonnen. Het was natuurlijk erg spannend en je weet van te voren nooit hoe het gaat lopen… Ik hoopte natuurlijk dat het goed zou gaan en dat ik zou groeien, maar je weet het van te voren niet. Ik heb tot nu toe 3 jaar lang erg veel tijd, aandacht en energie in de salon gestoken en dat zie ik nu terug! Wat aandacht krijgt, groeit.’’

Tweede nominatie in 3 jaar!
Nathalie Dauvillier vervolgt: ‘’Om nu al, zo’n 3 jaar later, de nominatie te hebben voor Beste Schoonheidsspecialiste van het jaar is heel bijzonder voor mij. Alle inspanningen van de afgelopen jaren hebben geresulteerd in deze nominatie. Vorig jaar waren we als salon al genomineerd in de caterogie Newcomer of the Year. Ook dat was een enorme eer en daar heb ik veel van geleerd! Zo heb ik veel nieuwe mensen en collega’s ontmoet uit ons vak en kreeg ik na afloop het juryrapport met daarin verbeterpunten en tips. Met deze tips ben ik afgelopen jaar hard aan het werk gegaan om nog beter te worden in wat ik doe. Ook leer je tijdens zo’n proces van de Beauty Award kritisch naar je bedrijf te kijken en moet je veel vragen beantwoorden over jouw visie op het vak. Het zet je aan het denken. De nominatie van de Beauty Award betekent veel voor mij en het is een droom om de Award te winnen. ’’

De Beauty Award is een bekende wedstrijd in ons vak, waarbij het een hele eer is om genomineerd te worden. Ook hiermee hopen wij u nog meer vertrouwen te geven in onze praktijk, nu wij deze nominatie op zak hebben. Hopelijk tot gauw in onze praktijk.