Botox & fillers (door de arts)


Beautiful face crows feet collagen filler injection Cosmetic skincare spa beauty treatment with pink gloves by eye, on white.

Omdat wij ons voornamelijk richten op huidverjonging en huidverbetering, hebben wij er voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met een cosmetisch arts. Een cosmetisch arts kan net een stapje verder gaan in het behalen van resultaten, dan een schoonheidsspecialiste. Een arts mag natuurlijk met andere materialen werken en kan daardoor, in sommige gevallen, ook meer bereiken.

Na een lange zoektocht en meerdere gesprekken, hebben wij een hele leuk en fijne arts gevonden. Een aantal zaken stonden hierin centraal: We willen aller eerst natuurlijk een goed geschoolde (met de juiste BIG-registratie) arts, maar ook een fijne en vriendelijke persoonlijkheid. Iemand die luistert en eerlijk advies geeft. En iemand moet natuurlijk met goede merken (Bocouture, Radiesse, Skinbooster, Profhilo) werken, zodat het risico op eventuele reacties of bijwerken minimaal is. Ook de prijs speelt een rol: Het moet een eerlijke prijs zijn. Door de enorme hype rondom botox en fillers zijn er de laatste jaren enorme prijsstijgingen in deze branche zichtbaar.

Shelly Gangapersad is een lieve vrouw, rustig, aardig en kijkt per persoon wat nodig is. Zelf komt zij uit Drachten en is dus ook voornamelijk in het Noorden erg actief en bekend als arts. Zij is werkzaam in onder andere Drachten, Franeker, Borger, Wolvega en Groningen. En dus ook bij ons in Dronten!

Shelly Gangapersad (BIG-nummer: 89055023901) heeft haar artsendiploma in 2001 behaald aan de UvA. Allereerst ging zij werken als assistent geneeskunde/nefrologie in het AMC. Eind 2001 begon zij haar werk als verzekeringsarts en haalde in 2007 hiertoe haar registratie/diploma. Echter, na enige jaren als verzekeringsarts te hebben gewerkt ging zij het werken met haar handen toch wel erg missen. Ze heeft bij verschillende cosmetische klinieken gewerkt en daar veel ervaring op kunnen doen. Al sinds 2011 heeft zij haar eigen praktijk in Drachten. Hiernaast volgt zij nog steeds workshops/trainingen en congressen in binnen- en buitenland om nieuwe ontwikkelingen op de voet te kunnen blijven volgen.

Het motto is ten allen tijden ”natuurlijk een rimpeltje minder”!

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze. Een intakegesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend. Ook indien de wens niet mogelijk of haalbaar is, wordt dit medegedeeld.

De cosmetisch arts heeft onder andere oplossingen voor:

Frons rimpel

Kraaienpootjes

Hangende mondhoeken

Vermoeide uitstraling

Ingevallen gezichtscontouren

Wallen onder de ogen

Lippen

Hyperhidrose (overmatig zweten)

Voorhoofd lijntjes

Bruxisme (tandenknarsen)

Migraine/spanningshoofdpijn

Putjeskin

Voor een cosmetische behandeling vindt er (de eerste keer dat u komt) eerst een intakegesprek plaats. De arts geeft persoonlijk advies op basis van je wensen en medische achtergrond. Ook als u besluit geen behandeling te ondergaan is het intakegesprek geheel gratis. Kennis maken kost nikst. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Datums dat de arts bij ons in de praktijk aanwezig is:
– Donderdag 4 april 2024
– Dinsdag 14 mei 2024
– Vrijdag 28 juni 2024
– Dinsdag 16 juli 2024

Bekijk alle behandelingen