Fruitzuurpeeling

Onder aan deze pagina hebben wij een aantal voor- en na foto’s van de Fruitzuurpeeling weergegeven. Onder het kopje ”Voor-Na” kunt u nog meer resultaat foto’s bekijken van onze verschillende behandelingen.

Wij bieden de fruitzuur behandeling aan. Fruitzuren is een verzamelnaam voor een reeks organische zuren. Een fruitzuur peeling is een peeling die op een veilige en gecontroleerde manier de laag met beschadigde huidcellen (de hoornlaag) verwijdert. Hierdoor wordt de ‘gezonde huid’ weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen. De dieptewerking van deze peelings is afhankelijk van de concentratie van de zuren, de combinatie van verschillende zuren, de tijd dat deze op de huid blijven en hoe deze aangebracht wordt. Voor de één gebruiken we bijvoorbeeld een Glycolzuur en bij de ander een Salicylzuur. In verschillende percentages kunnen we op deze manier vele combinaties maken en is de behandeling voor iedereen toepasbaar. Ook voor een gevoelige huid.

Het effect van de fruitzuren op uw huid is:

Algehele huidverjonging

Verbetert de huidstructuur

Vermindert grove poriën

Verbetert de elasticiteit van de huid

Hydrateert

Geeft een frisse en gezonde glow

Activeert de celdeling

Opname van werkstoffen verbetert

Vermindert onzuiverheden/talg ophopingen

Welke behandeling het beste bij uw huid past of welke behandeling voor u van toepassing kan zijn kunnen wij aan de hand van een intake met u bespreken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij een advies geven.

 

Prijzen:

 • Fruitzuurpeeling – € 56,00
  25 min
 • Fruitzuurpeeling – € 74,00
  40 min (met Ultra Geluid)
 • Fruitzuurpeeling – € 92,00
  55 min (met Ultra Geluid + een masker)

  Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen