Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een behandelmethode om ongewenste haargroei definitief te verwijderen.* Wilt u stoppen met scheren, harsen of epileren? Stap dan over op een definitieve ontharingsmethode. Elektrisch ontharen is geschikt voor alle haarkleuren. Ook de lichtere, grijze of rode haren kunnen met elektrisch ontharen behandeld worden (wat met een Laserbehandeling niet mogelijk is).

Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes (het gezicht) met enkele storende haren en voor haartjes die niet met Laserbehandelingen verwijderd wilden worden. Door een minuscuul naaldje in het haarzakje te laten glijden en vervolgens stroom te geven wordt de haarfollikel beschadigd en vernietigd. De voedingsbodem vernietigd en het haartje krijgt geen voeding meer. De storende haren worden één voor één behandeld, waardoor er steeds dunnere en zwakkere haren terug komen. Door dit continu opnieuw te behandelen zullen uiteindelijk alle haren verdwijnen*. Elektrisch ontharen is ongevaarlijk voor de huid.

Ook wanneer u liever niet wilt scheren (dat is wel nodig bij een laserbehandeling) is Elektrisch ontharen de geschikte behandelmethode voor u!

Grote gebieden met donshaar raden wij af om te behandelen. Het kost een ontzettend lang behandeltraject om daar zichtbaar vermindering in te krijgen. Aangezien we haartje voor haartje werken, kost een klein stukje met donshaartjes al gauw veel tijd. Wat dikkere haartjes of een aantal donshaartjes, is wel realistisch.

*Pas op voor de term ‘definitief’. De haartjes die verwijderd zijn, zijn definitief verwijderd. Maar in uw lichaam zitten duizenden ”slapende haarzakjes” die onder invloed van diverse factoren (bijvoorbeeld hormonen tijdens zwangerschap of overgang of medicijnen) actief kunnen worden en een haartje kunnen gaan produceren. Het kan dus zijn dat er na verloop van tijd weer haartjes gaan groeien. Dit kunnen wij van te voren niet weten en hier zijn geen garanties over te geven. Er is geen enkel apparaat die de claim 100% permanent of definitief mag voeren. Laat u zich hierover goed – en eerlijk – informeren! Uiteraard zijn er ook vele mensen waarbij er jarenlang geen enkele nieuwe haargroei ontstaat.

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk bij ons.

Prijs:
Het verwijderen van haartjes door middel van Elektrisch ontharen bedraagt € 38,00 per 15 minuten

Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen