Diode Laserontharing

Skin Care. Young Woman Receiving Facial Beauty Treatment, Removing Pigmentation At Cosmetic Clinic. Intense Pulsed Light Therapy. IPL. Rejuvenation, Photo Facial Therapy. Anti-aging Procedures.

Onder aan deze pagina hebben wij een aantal voor- en na foto’s van de Laserontharing weergegeven. Onder het kopje ”Voor-Na” kunt u nog meer resultaat foto’s bekijken van onze verschillende behandelingen.

Laserontharing is een behandelmethode om ongewenste haargroei definitief te verwijderen.* Wilt u stoppen met scheren, harsen of epileren? Stap dan over op een definitieve ontharingsmethode. Geschikt voor zowel gelaat, als lichaam.

Wij werken in ons instituut met de Diode Laser ICE+. De Diode Laser ICE+ is een duurzaam en betrouwbaar apparaat, met hoogwaardige technologie en opgebouwd uit de beste componenten. De Laser is FDA gekeurd en heeft een medische CE certificering. De Diode Laser ICE+ wordt door talrijke instituten en klinieken in Nederland en België al geruime tijd met succes gebruikt.

Het laser handstuk is voorzien van extreme contact koeling. Dit is voor de huid zo comfortabel mogelijk en hierdoor wordt de huid ook direct gekoeld tijdens de behandeling.

*Pas op voor de term ‘definitief’. De haartjes die verwijderd zijn, zijn definitief verwijderd. Maar in uw lichaam zitten duizenden ”slapende haarzakjes” die onder invloed van diverse factoren (bijvoorbeeld hormonen tijdens zwangerschap/overgang of medicijnen) actief kunnen worden en een haartje kunnen gaan produceren. Het kan dus zijn dat er na verloop van tijd weer haartjes gaan groeien. Dit kunnen wij van te voren niet weten en hier zijn geen garanties over te geven. Er is geen enkel apparaat die de claim 100% permanent of definitief mag voeren. Laat u zich hierover goed – en eerlijk – informeren! Uiteraard zijn er ook vele mensen waarbij er jarenlang geen enkele nieuwe haargroei ontstaat.

Wat is Laser?
Een Laser bestaat uit een gebundelde straal (de laser straal) welke is opgebouwd uit lichtcomponenten. Het laserlicht wordt (in enkele milliseconde!) op de huid afgegeven. Door het pigment in de haartjes wordt vervolgens het licht geabsorbeerd en vervolgens omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er geen nieuw haartje meer groeien. Dit is ook meteen de reden waarom we enkel gepigmenteerde haren kunnen behandelen (donkere haartjes). Als het haar te licht is, wordt het niet goed geabsorbeerd en zal de behandeling minder (niet genoeg) doen om gewenst resultaat te krijgen.

De laserstralen van onze Diode Laser kent maar liefst 3 verschillende golflengtes (Alexandrite 755 Nanometer, Speed Diode 810 Nanometer en Yag 1064 Nanometer). Hierdoor kunnen we verschillende dieptes bereiken en nog meer verschillende soorten huidtypes en haartypes behandelen. Hoe meer verschillende soorten golflengtes het apparaat heeft, hoe meer haartjes je (in verschillende dieptes) kan behandelen.

Er zijn altijd minimaal 6 behandelingen nodig om succesvol resultaat te behalen. Maar het kan voorkomen dat dit meer behandelingen worden.

Heeft u vragen omtrent onze laserbehandelingen? Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin wij u adviseren. We kijken ook direct naar de haarkleur (of deze donker genoeg is om een succesvol behandeltraject te starten), bespreken met u de prijs en nemen de contra-indicaties door. Denkt u er aan dat de haartjes wel zichtbaar moeten zijn voor ons tijdens de intake? Laat het dus even staan, anders kunnen wij de haartjes niet beoordelen!

Prijzen van onze Laserbehandelingen:

Gelaat:
Bovenlip – € 60,00
Kin – € 70,00
Bovenlip + kin – € 100,00
Kaaklijn – € 90,00
Hals – € 100,00
Kaaklijn + hals – € 140,00
Wangen – € 110,00
Gehele gelaat (bovenlip, kin, wangen, kaaklijn, hals) – € 180,00

Lichaam:
Oksels – € 90,00
Bikinilijn – € 120,00
Oksels + bikinilijn – € 160,00
Navellijn (verticaal lijntje haar onder navel) – € 70,00

Ledematen:
Onderbenen – € 190,00
Bovenbenen – € 250,00
Benen volledig – € 350,00
Onderarmen – € 120,00
Bovenarmen – € 150,00
Armen volledig – € 220,00

Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen