Microdermabrasie

Onder aan deze pagina hebben wij een voor- en na foto van de Microdermabrasie behandeling weergegeven. Onder het kopje ”Voor-Na” kunt u nog meer resultaat foto’s bekijken van onze verschillende behandelingen.

De microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling. De microdermabrasie wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Door de peelende werking gaat de huid zichzelf vernieuwen en wordt de celdeling actief. Het is daarom mooi als anti-aging behandeling (meer collageen aanmaak, betere doorbloeding, mooiere glow en vooral een egaler en gladder huidlaagje), maar ook mooi op passieve acne of op (acne)littekens. De huid moet zichzelf gaan vernieuwen en verbeteren.

De microdermabrasie peeling gaat qua diepte en resultaat veel verder dan een basis peeling. Dit komt omdat het een medisch apparaat is welke een controleerbare diepte werking heeft, een hoger vacuüm en een variabele kristaltoevoer. Het kristal dat we gebruiken is (na diamant) het hardste natuurlijke mineraal. De kwaliteit en steriliteit van de kristallen zijn de allerbelangrijkste voorwaarde voor een goede microdermabrasie. Onze microdermabarsie werkt met een aanvoerende en een afvoerende luchtstroom in een gesloten circuit, waardoor het zeer hygiënisch werkt.

Veel mensen kiezen voor een microdermabrasie behandeling. Microdermabrasie is dan ook de meest populaire techniek voor huidverjonging. Het unieke van de microdermabrasie is de individuele dosering en afstemming op uw huidtype, uw huidprobleem en uw wensen. Ieder mens en iedere huid is namelijk uniek! Ook kan de microdermabrasie behandeling gecombineerd worden met andere huidverbeterende technieken. Denk hierbij aan een bindweefselmassage. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Het effect van de microdermabrasie behandeling op uw huid is:

Algehele huidverjonging

Aanmaak van collageen en elastine

Vermindert lijntjes en rimpels

Verzacht littekens

Verfijnt uw poriestructuur

Maakt uw huid gladder en zachter

Verbetert de doorbloeding

Verbetert het opnamevermogen

Anti-aging werking

Zichtbare verbetering van alle onregelmatigheden in de structuur van uw opperhuid

Prijzen:

  • Microdermabrasie gelaat + hals – €107,00
  • Microdermabrasie gelaat + hals + decolleté – €141,00
  • Microdermabrasie lichaamsdelen (bijv. littekens of striae) – Prijs in overleg (vanaf € 63,00)Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.
Bekijk alle behandelingen